Container
Container
Icon Kampagne klein

Spa- en wellnesscentrum Solemar

Bad Dürrheim ligt op het plateau van Baar, waar het al zijn troeven prijsgeeft, want een enkel label volstaat niet om het te beschrijven: Bad Dürrheim is een zoutwaterbad, een kuuroord en een kneippkuuroord, dat ontspanning en plezier biedt in een droomomgeving. En dan is er nog het mineraalwater van Dürrheim, waarvan de reputatie tot ver over de grenzen reikt. Dit alles verklaart het mysterie achter het succes van het resort.

Wanneer de dagen korter worden, de zuivere winterlucht onze wangen afkoelt, de natuur in een ijzige sluimer is gedompeld en de sneeuw onder onze schoenen knispert, kunnen we duidelijk voelen: de magie van de winter! Wanneer je het gezondheids- en wellnesscentrum Solemar bezoekt, kun je genieten van de heilzame en positieve effecten van de geneeskrachtige pekel van Bad Dürrheim en ontsnappen aan de kou. Pure ontspanning is gegarandeerd in 13 binnen- en buitenzwembaden, massagestralen, 7 themasauna's met een authentieke sfeer in het Zwarte Woud, een stoombad en vele andere faciliteiten. 

Solemar Therme Bad Dürrheim

Wellness weekend in het Zwarte Woud

Verras je geliefde en geniet van een ontspannen onderbreking van het dagelijks leven in Bad Dürrheim.

Container
Icon Kampagne klein

Een Caribische sfeer in het hart van het Zwarte Woud

Het Badeparadies Schwarzwald in Titisee biedt drie unieke werelden met meer dan 300 echte palmbomen, turquoise water en onbeperkt entertainment en ontspanning.

In het hart van het schilderachtige Opper-Schwarzwald in Titisee biedt het Schwarzwald-waterparadijs je een speciale wellnesservaring. In het ontspanningsparadijs Palmenoase kun je ontspannen in het turquoise water onder ontelbare echte palmbomen. De "gezondheidsbronnen" en het "Schwarzwaldnebel" stoombad zorgen voor je fysieke welzijn. De juiste drankjes worden direct aan de zwembadbar geserveerd, in water van 33°C. In de exclusieve wereld van de Palais Vital sauna's verwennen 12 themasauna's wellnessliefhebbers. In de jacuzzi, de "Vital-Lagune" en de hoogwaardige "Mineral-Pools" wachten u eersteklas momenten van luxueus welzijn.

Container

Evenementen in het Badeparadies

Container
Icon Kampagne klein

MIJN ZWARTE WOUD

Blader door onze kaart en laat u inspireren voor uw verblijf in het Zwarte Woud.