Container
Container
Icon Kampagne klein

Caraïbisch vakantiegevoel in het badparadijs Zwarte Woud

Twee werelden, verenigd in één "paradijs", maken elk bezoek onvergetelijk voor liefhebbers van ontspanning, sauna en wellness.

De saunawereld van het zwemparadijs Schwarzwald verwent u met een weldadige veelzijdigheid: Twaalf sauna's met een uniek thema, gecombineerd met talrijke opgiet- en mindfulness-ceremonieën, zorgen voor echt welzijn. Tussen de saunasessies door nodigen de textielvrije waterwerelden uit tot vertoeven en genieten. De 300 m² grote "Vital-Lagune" verwent met een exotische poolbar en zacht masserende bubbel-ligstoelen. Zes gezondheidsbevorderende "vitaliteitspools" bezielen niet alleen met de meest waardevolle mineralen ter wereld, maar ook met een fantastisch uitzicht over de palmkronen, direct in het Zwarte Woud. Het gevarieerde massage-aanbod rondt de perfecte wellnessdag succesvol af.

De "paradijselijke" sfeer van de palmenoase is de ideale plek voor een korte maar effectieve aquafitnesstraining. In de "Blaue Lagune", omringd door echte palmbomen en orchideeën, ontwerpen getrainde fitnessprofessionals elke sessie individueel en met afwisseling. In het stoombad kan het hele lichaam vervolgens ontspannen in  een aangename warmte. Schoonheidsbehandelingen zoals lichaamsscrubs en gezichtsmaskers, die meerdere keren per dag plaatsvinden, zorgen voor de extra portie wellness-geluk.

Container
Container
Icon Kampagne klein

Wellness- en gezondheidscentrum Solemar

In de populaire vakantieregio tussen het Zwarte Woud en de Schwäbische Alb ligt op 700 tot 941 m hoogte de wellnessstad Bad Dürrheim.

Europa's hoogste pekelbad biedt optimale omstandigheden voor gezondheid, fitness en welzijn.

Het hart van het resort is het wellness- en gezondheidscentrum Solemar. Op meer dan 13.500 m² wachten u een groot thermenlandschap met 13 verschillende zwembaden met verschillende pekelconcentraties, een stoombad, een strandlandschap en een Kneippzone, een typische sauna in rustieke Schwarzwaldstijl en een wellnessruimte.

Voel de kracht van de geneeskrachtige pekel van Bad Dürrheim in de therme of zweet in de rustieke flair van de Zwarte Woud-sauna. Geniet van een onvergetelijk verblijf en laat u verwennen in het WellnessCenter. In het wellnesscentrum kunt uw persoonlijke wellnessbehandeling kiezen en genieten van pure ontspanning.

Solemar Therme Bad Dürrheim

Wellnessweekend 
voor 2

Stel uw persoonlijke arrangement samen en maak uw verblijf helemaal naar wens - voor een ontspannen tijd met z'n tweeën.

Container
Icon Kampagne klein

MIJN ZWARTE WOUD

Blader door onze kaart en laat u inspireren voor uw verblijf in het Zwarte Woud.